O autoru

 

face_new/sasa0.jpg

Kristina Gvozdenović

Kristina Gvozdenović je rođena 1990. godine u Podgorici. Diplomirala je i magistrirala na japanskoj katedri u Beogradu. Trenutno živi i radi na relaciji Japan - Crna Gora, kao studentkinja doktorskih studija, istražujući mikroskopske jezičke rutine kroz konceptualne metafore u crnogorskom i japanskom nacionalnom diskursu.

Pored akademskih publikacija, iza sebe ima i nekoliko umjetničkih i književnih projekata koji se baziraju na tekstu i jeziku. Kako u akademskom, tako i u književnom istraživanju, njeni interesi su semantički aspekti uma i jezika, kao i diskurzivni oblici i kognitivne komponente kultura koje živi.

Sakura publishing

Ideja i koncept izdanja Sakura publishinga je afirmisanje tekstova koji imaju za cilj bolje razumevanje i tumačenje kulture Dalekog istoka i borilačkih veština poteklih iz njih, prvenstveno od strane domaćih autora.

Naš tim saradnika

Aikikai Srbije

Izdanja Sakura Publishinga su medijski podržana od stane Aikikaija Srbije. Ova izdavačka kuća će nastojati ubuduće da približi našoj publici knjige koje afirmišu slične ideje i vrednosti kao i naša organizacija.

Aikikai Srbije

   Kontakt