Noć borilačkih veština u Kruševcu 2013.

AD "Kruševac"
Kruševac, maj, jun, jul 2013.

 

 

 

 

Kazuaki Kameda u našem dođou

 

 

 

 

 

Dana 4. juna 2013 god. u Aikido dođo "Kruševac" na polovini treninga desilo se da nas je IZNENADNOM i NENAJAVLJENOM posetom prijatno iznenadio g-din Kazuaki Kameda, zamenik šefa misije - ministar savetnik u japanskoj ambasadi. Tog dana su pored Kamede po prvi put na naš trening došlii predstavnici grada Kruševca, pomoćnik gradonačelika Nikola Petrović, direktor sportskog centra Kruševca Dragan Lazić, privrednici i sportski
radnici.

 

Prvi sajam japanskih borilačkih veština

Grad Kruševac je dobio poziv da pošalje svoje predstavnike na „Prvi sajam japanskih borilačkih veština“u organizaciji Japanske ambasade u Republici Srbiji i Japanske agencije za međunarodnu saradnju (JICA), kancelarija za Balkan koji se održao 2. juna 2013. godine u velikoj sali Centra za sport i kulturu „Šumice“ u Beogradu.


sa ambasadorom Japana ekselencijom.Masafumi Kurokijem

“Cilj sajma bio je da se u okviru Dana japanske kulture, na interaktivan način, predstave i japanske borilačke veštine, kao autentična oblast japanske kulture. Pored atraktivnog programa i demonstracija Karatea, Aikidoa i Kendoa u kojima je učestvovalo oko 80 članova iz četiri organizacije, sajam japanskih borilačkih veština omogućio je svim posetiocima da isprobaju ove veštine i da se direktno raspitaju o njima, kao i o uslovima treniranja.