Seminar u Nišu

AD "Ikeda"
Niš, 26 - 27. jun 2004. Saša Obradović 4. dan

 

Poslednjeg vikenda meseca juna 2004. god. u Nišu je održan veliki dvodnevni vidovdanski seminar u organizaciji AK IKEDA iz Niša i uz pomoć: AK SENSEI, takođe iz Niša, i AK TEN-SHIN iz Pirota. Nišlije su imale čast i zadovoljstvo da nakon dve godine ponovo ugoste g-dina Sašu Obradovića, 4. dan, shidoina, predsednika aikido federacije Srbije.

 

Veliki broj aikidoka kao i brojna publika imali su priliku da vežbaju i dožive aikido na jedan sasvim nov i nesvakidašnji način. Maštoviti organizatori seminara dosetili su se da sva dešavanja proprate muzikom DJ-a Marka Miloradovića, što je oduševilo posmatrače, olakšalo rad vežbača i doprinelo izuzetnoj atmosferi na treninzima.

Pored tehnika tachiwaze (kao što su shiho nage, kokyu nage, kote gaeshi, irimi nage...), akcent je bačen na rad sa štapom, što je i bila tema seminara.

Sensei Saša Obradović je svojim načinom podučavanja i izvođenja tehnika još jednom podsetio da je aikido "živa umetnost". Svaki susret sa ovom veštinom zaista je jedinstven i neponovljiv!

Veliku zahvalnost dugujemo i našim sponzorima: Pivari Niš, poslastičari "Kalča", posebno g-dinu Nebojši Iliću, kao i ostalim ljudima dobre volje koji su nam omogućili ostvarenje još jednog sna!

Vesna Cvetković
Dejan Žikić